Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

Зустріч зі стейкхолдерами

Згідно з планом взаємодії кафедри практичної психології КДПУ зі стейкхолдерами, 20. жовтня 2023 року відбулася зустріч з ректором Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільського державного інституту, заслуженим працівником освіти України, кандидатом економічних наук 

Мар’яном Миколайовичем Тріпаком Picture1

У вітальній промові Мар’ян Володимирович  наголосив на традиційно міцні зв’язки між КДПУ та НРЗВО «Кам’янець-Подільського державного інституту», що дало поштовх для активізації спільних досліджень та публікацій. Характеризуючи специфіку освітнього закладу, підкреслив високі вимоги, що висуваються в сучасних умовах до розвитку емоційного інтелекту (ЕІ) випускників-психологів. Саме відповідь на запит щодо підготовки висококваліфікованих спеціалістів зумовила обрання теми відкритої гостьової лекції «Емоційний інтелект (ЕІ) як передумова успішної кар’єри майбутнього психолога». 

Презентував лекцію кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності ім. Т. Сосновської Віктор Миколайович Федорчук.У лекції акцент був зроблений на ключових складових ЕІ, в тому числі на чинниках опанування здатності управління емоціями в кризових ситуаціях. Лекція супроводжувалась тренінговими вправами, прикладами з власного досвіду тренінгової роботи та допомоги військовим.

На зустрічі були присутні студенти бакалавріату, майбутні фахівці, що мали можливість не тільки поглибити свої знання з теми ЕІ, але й усвідомити шляхи свого професійного зростання. Актуальність теми сприяла активному обговоренню.  

Віктор Миколайович передав авторський посібник з тренінгової роботи на кафедру практичної психології.

 Picture3Picture5Picture6

Завершуючи зустріч виступив декан психолого-педагогічного факультету кандидат психологічних наук, доцент Євгеній Леонідович Гергель.

Він подякував за діалог між двома ЗВО, викладачами суміжних кафедр і висловив побажання перейти до більш широкого кола обговорення тем, пов’язаних із підвищенням якості підготовки здобувачів освіти. 

23546
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31