Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

5 лютого 2024 року завершилася зимова школа обміну досвідом у сфері інклюзивної освіти "Winter School: EduWell Support Initiative - Empowering Professionals for Inclusive Education in Eastern Europe" між Криворізьким державним педагогічним університетом та Університетом Еребро (Швеція).

🎓 🗓️ Дата: 05 лютого 2024 року

🕒 Час: [10.00]

📍 Місце проведення: Формат HyFlex, зі студентами Університету Еребру та учасниками Криворізького державного педагогічного університету, які приєднуються онлайн.

Зимова школа2

Під час школи учасники взяли участь у серії лекцій, які проводилися шведським експертом (професором Томасом Бароу) та представницею України (доценткою Катериною Бондар). Вони отримали нові знання щодо інклюзії в школах та поділилися власним досвідом зі студентами шведського університету.

Зимова школа5

Учасники різних факультетів КДПУ (психолого-педагогічного, іноземних мов, української філології) активно брали участь у всіх аспектах програми, починаючи з лекцій та семінарів і закінчуючи демонстрацією власних презентацій та написанням есе.

Зимова школа 1

Завершальна подія включала гостьову лекцію від Катерини Бондар, де вона розкривала особливості інклюзивної освіти в Україні. Після лекції відбулася практична робота між українськими та шведськими студентами у Zoom-кімнатах, де учасники ділилися своїми думками та враженнями від програми, а також обмінювалися новими ідеями щодо інклюзивної освіти.

Зимова школа 4

Найкращі есе на тему "Порівняльний аналіз систем освіти в Швеції та Україні" були представлені Марією Пархоменко, Оленою Руденко, Дарією Перепічаєвою, Катериною Владовою та Ярославою Примаченко. Учасники Зимової школи отримали сертифікати визнання за вагомий внесок у розвиток інклюзивної освіти в Східній Європі. Завершився захід великим позитивним настроєм та надіями на майбутнє цієї ініціативи.

сертификат 19

Цей проект був створений за підтримки Swedish-Ukrainian Contact Seminar 2023 та Erasmus+ Office Ukraine та особисто Світлани Шитікової.

#Inclusion #Education #KryvyiRih #KSPU #WinterSchool2024

24967
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31