Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

 Гарною традицією в закладах вищої освіти стало проведення гостьових лекцій, що сприяє налагодженню співробітництва між закладами та комунікації науковців, здобувачів вищої освіти, викладачів.

Волошина 2024

 

 Волошина відкрита лекція

 

 

01 жовтня 2024 року на засадах міжвишівської співпраці кафедри педагогіки Криворізького державного педагогічного університету й кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського було проведено для здобувачів освіти (студентів, магістрантів, аспірантів) гостьову лекцію з надзвичайно актуальної теми: «Педагогіка партнерства: виклики сьогодення».

 

Лектор, Оксана Василівна Волошина, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Вінницького державного педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського торкнулася вкрай важливої і актуальної теми, виявила бажання висвітлити основні ідеї, принципи та шляхи реалізації педагогіки партнерства в НУШ та ЗВО, а цікава, змістовна мультимедійна презентація посилила зрозумілість, логічність і повноту викладу матеріалу лекції. 

 Волошина

Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність викладача викликала позитивні враження, жвавий інтерес, зацікавленість та активність здобувачів вищої освіти. Вони мали можливість поставити запитання, отримати відповіді та висловити свої думки.

 Волошина відкрита пара  Волошина1
Волошина2   Волошина3
 Волошина 6 1 Волошина батьки 
Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти відзначили прогресивний, інноваційний формат проведення гостьової лекції, її високий теоретико-практичний, методичний рівень, який відповідає сучасним вимогам вищої школи.

 

Волошина магістранти 1

Здобувачів освіти – магістрантів спеціальності ОПП_011 «Освітні, педагогічні науки» дуже зацікавила тема і вони охоче залишилися після лекції для обговорення питань, що викликали найбільший інтерес.

Волошина магістранти

Від усіх присутніх щиро дякуємо Оксані Василівні Волошиній за чудову можливість безпосереднього спілкування з висококваліфікованим фахівцем, набуття нових знань за допомогою інформаційних ресурсів в умовах дистанційного навчання.
27429
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31