Кафедра технологічної та професійної освіти!!
Факультет педагогічної освіти

10 вересня 2025 року на факультеті педагогічної освіти Криворізького державного педагогічного університету відбулася відкрита лекція з навчальної дисципліни «Технологія приготування страв», яку для студентів групи ТНІ-22 провела доцент кафедри технологічної та професійної освіти, доктор педагогічних наук Наталія Волкова.

Тема лекції – «Технологія приготування і подача страв з риби» – охоплювала широкий спектр питань, пов’язаних із вибором, обробкою та використанням риби у ресторанному господарстві.

17.09.1

У ході заняття студенти ознайомилися з:

  • видами риби та їх харчовою цінністю;
  • правилами первинної обробки;
  • особливостями теплової кулінарної обробки (варіння, смаження, запікання, припускання тощо);
  • сучасними підходами до оформлення та подачі рибних страв.

Лекція супроводжувалася наочними матеріалами, мультимедійною презентацією та відеофрагментами з професійної практики. Наталія Валентинівна акцентувала увагу на важливості дотримання санітарно-гігієнічних вимог, раціонального використання сировини та естетики сервірування.

17.09.2     17.09.4

Заняття проходило у динамічному форматі: студенти активно ставили запитання, долучалися до дискусій, аналізували типові помилки, які можуть виникати під час приготування рибних страв. Викладач продемонструвала високий рівень методичної майстерності, використання інтерактивних форм навчання та професійний підхід до викладання дисципліни.

17.09.5

Відкрита лекція отримала схвальні відгуки як від студентів, так і від присутніх колег, які відзначили актуальність теми, логічну побудову матеріалу та ефективне поєднання теоретичних знань з практичними прикладами.

31015
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Грудень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31