09 вересня 2024 року відбулася нарада при керівництві університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому та помічник ректора з перспективного розвитку. Тема наради «Стан готовності гуртожитків університету до поселення студентів».

З доповіддю виступив Лисоконь І. О., помічник ректора з перспективного розвитку, який поінформував присутніх про особливості проживання здобувачів освіти в гуртожитках в умовах правового режиму воєнного стану. Ілля Олександрович зауважив, що в умовах наявної безпекової ситуації загалом кількість проживаючих осіб залишається на рівні минулого року. Наразі триває подання заяв на поселення першокурсників до гуртожитків університету та їх розміщення, яке здійснюється на підставі необхідних документів. Окрім того, упродовж 2024 року оптимізовано роботу як відділу гуртожитків, так і самих гуртожитків, зокрема оновлено обладнання в блоках, удосконалено найпростіші укриття, а також розпочато створення архівного цифрового каталогу.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи, перший проректор Остроушко О. А. наголосила на необхідності дотримання мешканцями гуртожитку платіжної дисципліни та на проведені подальшої роботи з покращення й підтримки на належному рівні умов проживання в гуртожитках університету.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка анонсувала проведення зустрічей студентської ради з першокурсниками;

– Остроушко О. А., перший проректор, яка нагадала про можливість паралельного навчання студентів КДПУ на базі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба за програмою підготовки офіцерів запасу за військово-обліковою спеціальністю «Застосування радіотехнічних засобів протиповітряної оборони».

27257
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30