24 травня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому університету. Під час наради обговорено стан готовності до друку документів про вищу освіту випускників бакалаврату.

Під час наради Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, поінформувала присутніх про виконаний обсяг роботи з підготовки документів про вищу освіту випускників першого (бакалаврського) рівня. Ольга Володимирівна зауважила, що розпорядженням по навчально-методичному відділу від 24 травня 2021 р. № 20 «Про організацію роботи з виготовлення додатків до дипломів» визначено подальші кроки підготовки документів до друку, зокрема, передбачено перевірку персональних даних здобувачів освіти та відомостей, які вносяться до «Генератора єврододатків». Наразі продовжується робота з перевірки інформації, поданої в ЄДЕБО (дані здобувачів освіти, свідоцтва про визнання іноземного документа тощо). 

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів. Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на потребі своєчасного організованого виготовлення й видачі документів про вищу освіту студентам бакалаврату.

У різному виступили:

  • Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, який прозвітував про виробничі збори, проведені з випускниками 2020-2021 н. р.
  • Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії університету, декан фізико-математичного факультету, яка поінформувала присутніх про результати реєстрації вступників для складання ЄВІ й зауважила, що до 03 червня 2021 р. особи, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра, мають пройти попередню реєстрацію, задля чого необхідно звернутися до приймальної комісії КДПУ.
  • Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету, який доповів про стан готовності КДПУ, як пункту тестування, до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році, наголосив на необхідності обов’язкової сертифікації інструкторів ЗНО.
  • Бурман Л. В, голова профкому університету, яка поінформувала присутніх про можливість літнього відпочинку для працівників університету та їхніх сімей на базі пансіонату (оздоровчого комплексу) «Чароїт» та на базі дитячого оздоровчого табору «Лісова казка».
15837
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30