img5

Захист кваліфікаційних робіт та складання комплексних екзаменів є одними з важливих подій у житті кожного студента. Це момент, коли компетентності, здобуті в нашому університеті, втілюються у результатах успішно виконаних досліджень та демонстрації успішної академічної підготовки.

img10

Кваліфікаційні роботи бакалаврів є важливим етапом на шляху становлення здобувача вищої освіти як майбутнього фахівця. Публічна презентація – відповідальна справа, яка складається з декількох важливих компонентів. Спочатку здобувачі ретельно обирають теми, що відповідають їхнім майбутнім професійним інтересам та стосуються актуальних проблем спеціальності, а потім – вивчають ці теми разом із досвідченими керівниками.

img14

Захист кваліфікаційних робіт у КДПУ відбувається відповідно до Положення про кваліфікаційні роботи. Протягом місяця молодь демонструвала власні доробки, які засвідчили високий рівень професійної підготовки здобувачів вищої освіти та їхнє прагнення опанувати обраний фах.

img19

Для майбутніх фахівців процедура захисту стала завершальним етапом здобуття першого рівня вищої освіти. Високий рівень обізнаності у сферах омріяної спеціальності засвідчив готовність бакалаврів КДПУ до самостійного професійного життя.

img22

Екзамени дозволили визначити рівень підготовки здобувачів освіти та їх готовність до професійної діяльності, продемонстрували теоретичні знання з дисциплін. Екзаменаційні білети були сформовані з урахуванням визначення теоретичного рівня знань, а також практичної складової фахової підготовки. Під час комплексних екзаменів здобувачі вищої освіти мали змогу продемонструвати знання, вміння й навички, здобуті протягом чотирьох років навчання. Ці компетентності дадуть можливість нашим випускникам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти працювати за обраним фахом.

Бажаємо нашим випускникам вдалого вибору подальшої освітньої траєкторії!

26940
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31