dyvotsvit19 3

Протягом чотирьох днів, з 18 по 21 квітня 2019 року, у стінах Криворізького педагогічного проходив І Всеукраїнський фестиваль-конкурс музикантів-виконавців.

dyvotsvit19 5

Метою події стало збереження та розвиток кращих традицій вітчизняного музично-виконавського мистецтва; збільшення його ролі й підвищення значення в духовному житті сучасного українського суспільства; виявлення та підтримка талановитої молоді; розвиток виконавської майстерності солістів і творчих колективів.

dyvotsvit19 1

18 квітня відбулося урочисте відкриття фестивалю-конкурсу. Зі словами привітання до присутніх звернувся ректор КДПУ, доктор філософських наук Я. В. Шрамко: «Музика – це безмежний світ, який торкається найпотаємніших куточків людської душі. Я вдячний організаторам цього заходу – викладачам та студентам музично-хореографічного відділення факультету мистецтв, що ми сьогодні маємо можливість долучитися до цього яскравого дійства. Бажаю всім учасникам творчої реалізації та натхнення».

dyvotsvit19 4

Свою виконавську майстерність продемонстрували кращі музично-хореографічні колективи університету, а родзинкою концерту стала прем’єра пісні, музику та слова до якої написали наші викладачі – кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки О. В. Чеботаренко та кандидат філологічних наук, завідувач кафедри української та світової літератур, доцент Н. Г. Мельник.

dyvotsvit19 6

Фестиваль-конкурс проводився за номінаціями «Виконавець-інструменталіст», «Виконавець-вокаліст», «Вокально-хорові колективи», «Виконавець-хоровий диригент». Учасників конкурсу оцінювало компетентне журі.  Конкурсанти з різних куточків України, зокрема Кривого Рогу, Кропивницького, Вінниці, Харкова, Мелітополя, Одеси тощо, представили репертуар у різноманітних жанрах музичного мистецтва, продемонструвавши високий рівень вокальної, хорової, диригентської та інструментальної майстерності.

dyvotsvit19 2

Фестиваль-конкурс вражав і сузір’ям талантів, і яскравістю барв – на сценах Криворізького педагогічного в ці дні розквітнув справжній Музичний Дивоцвіт!

dyvotsvit19 7

За результатами хвилюючих творчих змагань переможцями І Всеукраїнського фестивалю-конкурсу музикантів-виконавців стали десятки кращих вокалістів, диригентів, хорових колективів та інструменталістів.

Більше фото в галереї

7617
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31