Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

Виробниче навчання з ресторанної справи - це процес професійної підготовки майбутніх викладачів сфери обслуговування, спрямований на відпрацювання спеціальних умінь з організації виробництва та обслуговування у закладах ресторанного господарства.

IMG ec6520222e8623b409f65a5643f72d02 V

При вивченні Блоку 4 "Технологія виробництва кулінарної продукції ЗРГ" студенти опрацьовували теми "Страви і гарніри з картоплі, овочів і грибів", "Страви з яєць", "Другі страви з м'яса".

IMG 6984748abae9433eab285da726ee7b01 V

На заняттях використовувався інтегрований підхід: при проведенні сервірування та дегустація страв студенти відпрацьовувати вміння з технології обслуговування споживачів у ЗРГ, при приготуванні страв застосовували знання з товарознавства у галузі та технології продукції ресторанного господарства (викладач, доц. Кулінка Ю. С.). 

9240
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30