Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

image 0 02 04 78ab3ab39e3ca0b45cece64c637e6808fb4df423b73f43317b6842ffa46731e8 V

26.10.18 р. викладачами кафедри педагогіки та методики технологічної освіти Савченко Л.О. та Серьогіною І.Ю. було організовано та проведено практичне заняття з дисципліни "Основи товарознавства у галузі" для студентів 2 курсу спеціальності "Професійна освіта". Тема заняття: "М'ясо та продукти переробки м'яса", на якому було розглянуто такі питання: розподіл туші свинини, говядини, баранини, свійських птахів за сортами м'яса, харчова цінність м'яса, класифікація і маркіровка, свіже, охолоджене та морожене м'ясо, вимоги до якості та зберігання, м'ясні субпродукти, їх класифікація та асортимент, вимоги до якості та зберігання, ковбасні вироби, сировина та технологія їх виробництва, асортимент, розподіл по сортах, вимоги до якості тощо.

image 0 02 04 dd161edf8f2903a085b1f047cdd2d22aecc11e8ca1f3c631b262a647f6c2b222 V    image 0 02 04 5dc137541f916d91072ad6cd09365897750bd094cc4f776163f921020e8cebbd V  

На занятті показано умови зберігання м'яса, вимоги до якості, умови роботи у цеху переробки м'яса, сучасне обладнання.

   image 0 02 04 6ed0481a54a3812d28d71b00bcad3e86692289984bb76f467fab69a9863533a6 V   image 0 02 04 c50fa33d13b8e875ff39f7f511876e1706db05634e3b60076e5608d0bb2d5304 V

Студенти ставили багато цікавих запитань та отримали корисну інформацію.

image 0 02 04 be85a3813f3d4b58739bb2dce1130c41251188d796868c70fe74da30ad7b04fe V

 

6011
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Листопад 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30